Новини

На добър час, Випуск 2017!

19:23 21/Юни/2017
Прегледана: 2456 пъти, Венцеслав Георгиев
На добър час, Випуск 2017!

112 зрелостници от Математическата получиха дипломите си за средно образование на официална церемония в Актовата зала на гимназията. Учениците, заедно със своите родители, с трепет очакваха да получат заслужената награда.

Първата диплома, връчена от директора на гимназията Димитър Петков, бе за Лили Стефанова  от 12. в клас. За цялостен приност към гимназията Лили получи специалното отличие от д-р Стелиян Тинков (бивш възпитаник на Математическата) - „Тинков Джуниър“. Тази награда е моят начин да подам ръка назад към вас, казва д-р Тинков, които не се уморявате. Желанието ми е тази идея един ден да намери място във всяко едно учебно заведение, което ми е дало знание и ми е отворило очите.

Първенец на випуск 2017 е Александра Йовкова от 12. в клас, която получи грамота, парични награди и плакет от Първа инвестинионна банка, както и специален подарък от Председателя на училищното настоятелство – Николай Николов.

Раздаването на дипломите не мина и без традиционните торти за учениците постигнали Отличен 6,00 от държавните зрелостни изпити. С предметни награди и плакети от Първа инвестиционна банка бяха наградени всички отличници от Випуск 2017.