Новини

Необикновеният свят на Галин

18:45 02/Март/2016
Прегледана: 2737 пъти, Вихра Стефанова
Необикновеният свят на Галин

Галин Ганев (G&G) е ученик в 9 клас на Природо-математическа гимназия – Ловеч. Обединявайки двете си страсти – компютрите и автомобилите, той виртуално преобразява всяка кола, която го вдъхнови. Последният му проект е тунинговано Audi A7. Той е модифицирал автомобила от лимузина с 4 врати в спортно купе с 2. Окачването снижава купето и подобрява както поведението на пътя, така и аеродинамиката. Фабричните джанти са подменени с колела от Vossen, които са положени под ъгъл. Върху вратата на багажника е монтиран спойлер, а купето е пребоядисано в зелен цвят, на чийто фон изпъкват светодиодните фарове на Audi. „Избрах да направя Ауди А7,защото според мен автомобилът е добра основа за този стил тунинг, а именно stance.”, споделя Галин.

Предишният проект е не по-малко интересен. Използвайки Порше 911 964 РС, той прави раздувки капсуловани за купето, слага нови джанти WCI, оборудва със снижено окачване, преобразява бронята и спойлера. На автомобила поставя нови прагове и създава нов фон върху, като са поправени рефлекциите на колата, за да пасват на фона.

Галин се занимава с виртуален тунинг от 3 години. Негови разработки са публикувани на сайтовете vtuning-bg.net и Autemo.com. Стремежът на деветокласника е след завършване на училище да продължи да се да се занимава с програмиране или уеб дизайн, а дотогава ще развива уменията си, създавайки подобни разработки.