Новини

Бронзови медали за футболистите от Математическата (8 - 10 клас) от републиканското първенство в Етрополе (6 - 10 юни 2018 г.)

22:11 10/Юни/2018
Прегледана: 1560 пъти, Венцеслав Георгиев
Бронзови медали за футболистите от Математическата (8 - 10 клас) от републиканското първенство в Етрополе (6 - 10 юни 2018 г.)
Дъжд, слънце и бронзови медали за футболистите на Математическата (8 - 10 клас) от провелото се републиканско първенство по футбол за ученици в Етрополе (6 - 10 юни 2018 г.). С класирането си на турнира попаднахме сред шестте най-добри отбори в България. Успяхме да преборим конкуренцията и да победим отборите от нашата лига. Напълно нормално е утвърдени футболни академии и школи да са преди нас в класирането. Печелихме, губихме, израствахме... Спечелихме опит, спечелихме симпатиите на независимите фенове по трибуните със своята всеотдайност, спортсменска игра и желание за победа. Показахме характер, колектив, пълно себераздаване, отборен дух. След всичко това успехите са като награда за отличното представяне.

Едни огромни ПОЗДРАВЛЕНИЯ за всички футболисти! Не знам дали го осъзнавате, но Вие написахте една златна страница в историята на гимназията. Поздравления и за учителите по физическо възпитание и спорт - Георги Николов, Красимир Райков, Маруся Ченева!