На добър час, Випуск 2019!

Венцеслав Георгиев | 20:24 20/Юни/2019
Прегледана: 539 пъти.

 

104 зрелостници от Математическата получиха дипломите си за средно образование на официална церемония в Актовата зала на гимназията. Учениците, заедно със своите родители, с трепет очакваха да получат заслужената награда. Гости на дипломирането бяха членове на училищното настоятелство.

Начало на нещо ново – на нови пътища, на нови трудности, на нови срещи и раздели, на нови надежди… С умиление младите хора си спомниха за ученическите години, споделените мигове, изпитванията, успехите и несгодите, за дните, прекарани в любимото училище. Емоционални и пълни с благодарност бяха и думите, с които дванадесетокласниците благодариха за любовта, търпението и грижите на своите учители.

Първата диплома, връчена от директора на гимназията  г-н Димитър Петков, бе за Борислав Стефанов Борисов от XII “в“ клас - Първенец на Випуск 2019. Борислав получи грамоти, парични награди и специален подарък от Първа инвестинионна банка. Подаръкът бе връчен от директора на ловешкия клон на банката и председател на училищното настоятелство – г-н Николай Николов.

Раздаването на дипломите не мина и без традиционните торти за учениците с оценка Отличен 6,00 от държавните зрелостни изпити. С предметни награди, грамоти и плакети от Първа инвестиционна банка бяха наградени всички отличници от Випуск 2019.

Успешен полет и пълноценна реализация!